20160421_185736

2016 M. LJAA EILINIO VISUOTINIO NARIŲ SUSIRINKIMO ATGARSIAI

Džiaugiamės 2016 m. balandžio 21 d. įvykusiu LJAA visuotiniu narių susirinkimu!

Susirinkimo dalyvius pasveikino Lietuvos advokatūros sekretorius advokatas Audrius Bitinas, kuris džiaugėsi LJAA aktyvumu ir kvietė toliau produktyviai ir kolegiškai bendrauti. Susirinkimo metu vyko LJAA prezidento ir valdybos nario rinkimai: LJAA prezidentu išrinktas advokatas Giedrius Abromavičius, LJAA valdybos nare išrinkta advokatė Karolina Laurynaitė. Šiuo metu LJAA valdybą sudaro advokatė Evelina Davidavičiūtė, advokatas Antanas Jonikaitis, advokato padėjėja Karolina Gasparkė, advokato padėjėjas Vadimas Maksimenka, advokatė Laura Matjošaitytė ir advokatė Karolina Laurynaitė.

Dėkojame už sklandų darbą buvusiai LJAA prezidentei advokatei Rasai Grambaitei-Pusčienei, o LJAA valdybai linkime toliau tęsti gerąsias LJAA iniciatyvas ir sėkmingai atstovauti jauniesiems advokatams bei advokatų padėjėjams.

Vakaro svečias žinoma stilistė ir knygos „Spintologija“ autorė Agnė Gilytė nuotaikingai papasakojo apie advokato dalykinį stilių ir padėjo spręsti advokatų „stiliaus ir spintos rebusus“. Agnė Gilytė papasakojo, apie formalaus aprangos stiliaus taisykles, taip pat apie mažiau oficialų stilių, kurį galima rinktis penktadienį arba laisvalaikio metu.

Pagarbiai
LJAA Valdyba

687 total views, 1 views today