Bday

LJAA 26-sis gimtadienis Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje 2020-03-17 d.

2020-03-17 d. Lietuvos jaunųjų advokatų asociacija kartu su rėmėjais: advokatų profesine bendrija MAGNUSSON ir partneriai bei “AMBERLO” švenčia savo 26-ąjį gimtadienį.

Norėdami kartu pasidžiaugti šia gražia mūsų švente ir suvalgyti gimtadienio tortus, kviečiame visus LJAA narius dalyvauti vienoje iš trijų patogiausių vietų:

VILNIUS. 19.00 val. restorane “GREY” (Pilies g. 2, Vilnius). Valgydami šventinį tortą padiskutuosime tema “Advokatūra kitur, bet ne kitaip: universalios profesinės sėkmės tiesos”. Alvyda Ušinskaitė, advokatė (priimta į Madrido (Ispanija) ir Niujorko (JAV) advokatūrą), Harvard Law School absolventė, šiuo metu dirbanti Europos Investicijų Fonde Liuksemburge. Įgijusi teisės magistro laipsnį Madrido Complutense Universitete, Alvyda keletą metų dirbo Clifford Chance kontoroje Madride, o po LL.M. studijų Harvard Law School ir Niujorko advokatūros egzamino, prisijunė prie Debevoise & Plimpton kontoros Niujorke. Sukaupusi patirties kapitalo rinkų bei įmonių susijungimų ir įsigijimų sandorių srityse, šiuo metu Alvyda specializuojasi dirbdama su privataus kapitalo fondais. Po pranešimo turėsime galimybę pratęsti neformalų bendravimą kartu su nariais bei rėmėjų “MAGNUSSON ir partneriai” bei “AMBERLO” atstovais.

KAUNAS. LJAA Kaunos skyriaus nariai ir svečiai renkasi 19.00 val. restorane “Casa della pasta” (Laisvės al. 27, Kaunas). Neoficialus bendravimas su nariais ir šventinis tortas iki 23 val.

KLAIPĖDA. LJAA Klaipėdos skyriaus nariai ir svečiai renkasi 17.30 val. KU Sveikatos mokslų fakulteto 420 a – posėdžių salėje (H. Manto g. 84, Klaipėda).

Renginys LJAA nariams ir kviestiniams svečiams nemokamas.

Prisijunkite prie LJAA ir lankykitės visuose renginiuose: http://ljaa.org/tapk-nariu/kaip-tapti-nariu. Narystės kaina: 30 Eur/metus.

Pagarbiai
Dr. Edvinas Meškys
LJAA prezidentas

1,631 total views, 1 views today