Kandidatų

2021-04-27 d. Kandidatų į LJAA prezidentus ir valdybą prisistatymas | ONLINE

Mielieji nariai,

Šiais metais 2021-05-06 d. vyks visuotinis narių susirinkimas, kuriame turime iš naujo išsirinkti LJAA prezidentą ir valdybos narius.
Jeigu turite idėjų, galite skirti savo laiką ir energiją, norite atstovauti savo meistą ir prisidėti prie fantastiškos asociacijos vedimo į priekį, lauksime Jūsų užpildytos Kandidato formos iki 2021-04-22 d. (Užpildytą ir 2 narių pasirašytą formą siųsti LJAA prezidentui dr. Edvinui Meškiui Edvinas.meskys@gmail.com su kopija bendruoju paštu: admin@ljaa.org).

Kadangi balsuosime nuotoliniu būdu iki Visuotinio narių susitikimo, 2021-04-27 d. pakviesime visus susipažinti su kandidatais ir susidaryti nuomonę, kurie iš jų bus tinkamiausi vesti LJAA į priekį, rūpintis plėtra, organizuoti renginius ir nuveikti dar daugiau asociacijos labui per 2021-2023 metų kadenciją.

Galime pasidžiaugti, kad šiais metais Jūs buvote itin aktyvūs, tad 2021-04-27 d. galėsite pasiklausyti net 9 kandidatų į valdybos narius (pagal pateikimą: Evelina Andriuškevičiūtė, Vincentas Zabulis, Karolis Kaklys, Justė Stonkutė, Antanas Jonikaitis, Santa Černiūtė, Ramunė Juškaitė, Artūras Ždanovičius, Julija Kalpokienė) ir kandidato į prezidentus prisistatymus.

Artimiausiu metu el. paštu gausite balsavimo biuletenius ir finasinius dokumentus (rasite ir www.ljaa.org/dokumentai), kuriuos turėsite pateikti LJAA el. paštu admin@ljaa.org iki 2021-05-05 d. 12 val.

Rezultatus sužinosite VNS 2021-05-06 d. 18:30 val. Jeigu pasirašysite ne su kvalifikuotu e-parašu, prašysime Jūsų papildomai atsiųsti ir originalą paštu. Balsuoti galės tik Tikrieji nariai, kurie iki visuotinio narių susitikimo bus sumokėję narystės mokestį už 2021 m. (Įstatų 4.6 p.).
Sėkmės visiems kandidatams, kurie nori prisidėti prie LJAA veiklos ir dar didesnio kilimo aukštyn. #KartuGalimeDaugiau

PS. Pasitikrinkite SPAM folderį, nes kartais ten patenka LJAA laiškai. Pažymėkite, kad admin@ljaa.org yra patikimas siuntėjas!

Pagarbiai
Dr. Edvinas Meškys
LJAA prezidentas

1,429 total views, 1 views today